letter tasje

Een letter tasje is een kleine tas met een afmeting van 22-26 cm, gemaakt van katoen. Het tasje kan gebruikt worden om kleine spullen zoals een haakproject of een boek in op te bergen. Het is een handig en compact tasje dat gemakkelijk mee te nemen is. Bovendien is het tasje geschikt om in te kleuren met textiel stiften, waardoor je het kunt personaliseren en uniek maken. Het is een leuk projectje om zelf te maken en het resultaat is een praktisch en stijlvol accessoire.

Geef bij het plaatsen van je bestelling aan welke letter tasje je wilt ontvangen

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Zonnebloem tasje

Een zonnebloem tasje is een kleine tas met een afmeting van 22-26 cm, gemaakt van katoen. Het tasje kan gebruikt worden om kleine spullen zoals een haakproject of een boek in op te bergen. Het is een handig en compact tasje dat gemakkelijk mee te nemen is. Bovendien is het tasje geschikt om in te kleuren met textiel stiften, waardoor je het kunt personaliseren en uniek maken. Het is een leuk projectje om zelf te maken en het resultaat is een praktisch en stijlvol accessoire.

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Mandala tasje

Een Mandala tasje is een kleine tas met een afmeting van 22-26 cm, gemaakt van katoen. Het tasje kan gebruikt worden om kleine spullen zoals een haakproject of een boek in op te bergen. Het is een handig en compact tasje dat gemakkelijk mee te nemen is. Bovendien is het tasje geschikt om in te kleuren met textiel stiften, waardoor je het kunt personaliseren en uniek maken. Het is een leuk projectje om zelf te maken en het resultaat is een praktisch en stijlvol accessoire.

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Paard tasje

Een Paarden tasje is een kleine tas met een afmeting van 22-26 cm, gemaakt van katoen. Het tasje kan gebruikt worden om kleine spullen zoals een haakproject of een boek in op te bergen. Het is een handig en compact tasje dat gemakkelijk mee te nemen is. Bovendien is het tasje geschikt om in te kleuren met textiel stiften, waardoor je het kunt personaliseren en uniek maken. Het is een leuk projectje om zelf te maken en het resultaat is een praktisch en stijlvol accessoire.

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Vlinder tasje

Een vlinder tasje is een kleine tas met een afmeting van 22-26 cm, gemaakt van katoen. Het tasje kan gebruikt worden om kleine spullen zoals een haakproject of een boek in op te bergen. Het is een handig en compact tasje dat gemakkelijk mee te nemen is. Bovendien is het tasje geschikt om in te kleuren met textiel stiften, waardoor je het kunt personaliseren en uniek maken. Het is een leuk projectje om zelf te maken en het resultaat is een praktisch en stijlvol accessoire.

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Eenhoorn tasje

Een eenhoorn tasje is een kleine tas met een afmeting van 22-26 cm, gemaakt van katoen. Het tasje kan gebruikt worden om kleine spullen zoals een haakproject of een boek in op te bergen. Het is een handig en compact tasje dat gemakkelijk mee te nemen is. Bovendien is het tasje geschikt om in te kleuren met textiel stiften, waardoor je het kunt personaliseren en uniek maken. Het is een leuk projectje om zelf te maken en het resultaat is een praktisch en stijlvol accessoire.

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Kat tasje

Een kat tasje is een kleine tas met een afmeting van 22-26 cm, gemaakt van katoen. Het tasje kan gebruikt worden om kleine spullen zoals een haakproject of een boek in op te bergen. Het is een handig en compact tasje dat gemakkelijk mee te nemen is. Bovendien is het tasje geschikt om in te kleuren met textiel stiften, waardoor je het kunt personaliseren en uniek maken. Het is een leuk projectje om zelf te maken en het resultaat is een praktisch en stijlvol accessoire.

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1