Over mij

Familie

Ik ben Nora, omringd door mijn fantastische gezin: mijn geweldige hubbie Arjan en onze twee prachtige dochters, Femke en de jongste spruit, Maaike. Femke heeft het Angelman syndroom, wat ons dagelijks leven verrijkt met lessen in liefde en veerkracht.

Mijn geest is altijd in beweging, bruisend van creatieve ideeën en projecten. Hoewel het pad naar succes vaak bezaaid is met uitdagingen en mislukkingen, is er niets zo bevredigend als wanneer een project uitpakt zoals ik had gehoopt.

En als ik geen beurs heb dan ben ik op zondag te vinden op het hockeyveld, waar ik de keeper ben van een enthousiast dames30+ team.

Desondanks zijn mijn meest dierbare momenten die waarin ik tijd doorbreng met mijn gezin in onze achtertuin.

In het leven draait het niet alleen om de bestemming, maar ook om de reis. En hoewel elke dag zijn eigen uitdagingen en verrassingen met zich meebrengt, ben ik dankbaar voor de liefde, avonturen en herinneringen die we samen creëren.

Nora

Beurzen overzicht 2024:

Dit jaar ben ik te vinden op onder andere de volgende beurzen:

  • Creadays in Zaandam 25 & 26 februari
  • Crea weekend Hardenberg 8-10 maart
  • Kreadoe Jaarbeurs in Utrecht 19-21 april

 

 

 

Levering en retourneringen

Ik streef ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen, zodat je snel kunt beginnen met je creatieve avontuur. Ik verwerk en verzend bestellingen binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je van mij een verzendbevestiging met een trackingnummer, zodat je de status van je pakket kunt volgen. Ik werk samen met betrouwbare verzendpartners om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig en op tijd bij je aankomt. De levertijd kan variëren afhankelijk van je locatie, maar ik streef ernaar om je pakket binnen 5 werkdagen te bezorgen binnen Nederland. Voor internationale bestellingen kan de levertijd langer zijn, afhankelijk van het land van bestemming. Retournering: ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht je echter niet helemaal tevreden zijn of een probleem hebben met je bestelling, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met mij op via de website. Ik zal mijn best doen om het probleem op te lossen. Houd er rekening mee dat ik alleen ongebruikte en onbeschadigde producten in de originele verpakking kunnen accepteren voor retournering. De kosten en verantwoordelijkheid voor het retourneren van een artikel liggen bij jou als klant, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst. Neem gerust contact met mij op. ik sta klaar om je te helpen!

Betalingsinformatie

Ik wil het bestelproces zo eenvoudig en veilig mogelijk maken. Daarom bied ik verschillende betalingsmogelijkheden aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Op mijn website kun je veilig betalen met behulp van diverse betaalmethoden, waaronder iDEAL, creditcard en PayPal. Deze betalingsgateways zorgen voor een veilige en versleutelde transactie, zodat je gegevens goed beschermd zijn.

 

Heb ik speciale stiften nodig om te kleuren op hout?

Niet noodzakelijk! Gewone kleurpotloden, alcohol markers of acrylverf kunnen goed werken op hout. Als je echter wilt dat de kleuren helderder en duurzamer zijn, kun je speciale houtkleurstiften overwegen, die zijn ontworpen om goed op hout te hechten en een levendige afwerking te bieden. Experimenteer en ontdek wat het beste werkt voor het effect dat je wilt bereiken!

Normaal gesproken hout en stiften is een explosie waarom bij jouw kleurplate niet?

"Omdat mijn kleurplaten zijn gegraveerd met behulp van een laser, blijft de kleur netjes binnen het vakje. Uiteraard komt hierbij ook de eigen capaciteit om binnen de lijnen te kleuren van pas. Het resultaat is een strakke afwerking waarbij de kleuren mooi en precies blijven, waardoor elke kleurplaat een kunstwerk op zich wordt."

Welke stiften gebruik ik meestal?

Ik gebruik over het algemeen genomen alcohol markers. De reden hiervoor is dat die een intesere kleur af geven wat er op de foto's voor de webshop mooier uit ziet.